Domski bicikli

Studenti doma nabavili "domske" bicikle.

Studenti Studentskog doma Čakovec uspjeli su realizirati ideju nabavke „domskih“ bicikala i time podigli kvalitetu studentskog života kako ovoj tako i budućim generacijama „domskih“  studenata.

Bicikli su financirani iz potpore na koju je Studentski odbor Studentskog doma Čakovec ostvario pravo prijavom projekta „Biciklirajmo zajedno“  na poziv za financiranje studentskih aktivnosti/projekata Studentskog centra Varaždin. Predsjednica Studentskog odbora Magdalena Crnoja, nakon rasprave i koordinacije sa svim članovima odbora,  obavila je administrativni dio priče, a naši dečki –  Dorijan Bahnjik  i Dino Milošević bili su zaduženi za odabir bicikala koji će najduže i najbolje služiti studentima doma. Svoj doprinos u dijelu logistike dao je i naš student Dario Šalamunec.

Veleučilište je također uskočilo s nabavkom dodatne opreme za bicikle te se time pružila potrebna podrška studentima u njihovom nastojanju da unaprijede svoj studentski život.

Bicikli su svakodnevno u pogonu, što u rekreativne svrhe, što za obavljanje dnevnih obaveza.

U svakom slučaju, bicikli su već sada našim studentima omogućili brojne dogodovštine, izlete i  uspomene, a najvrjednije od svega – druženje u prirodi.

Neki su se ohrabrili te su se odmah po ulasku Hrvatske u zonu Schengena odvezli biciklima do Lendave provjeriti nesmetani prelazak  granice sa Slovenijom.

 

Sve u svemu zaključak je da su „domski“ bicikli pun pogodak!

Čekamo proljeće za nove biciklističke avanture!