Konačna rang lista za smještaj u Studentski dom Čakovec

U privitku je Konačna rang lista studenata koji su ostvarili pravo na subvencionirani smještaj u Studentskom domu Čakovec prema Javnom natječaju za ostvarivanje prava redovitih studenata na smještaj u Studentski dom Čakovec u ak. god. 2019./2020. od 8. srpnja 2019.

Svi studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u Studentski dom Čakovec dužni su prije useljenja ishoditi liječničku potvrdu da nema kontraindikacija za smještaj u dom sukladno čl. 5. Pravilnika o domskom redu i uvjetima boravka studenata u Studentskom domu Čakovec. Na dan useljenja svi studenti obavezno moraju donijeti liječničku potvrdu te osobnu iskaznicu na uvid. Bez liječničke potvrde studenti neće moći useliti  u dom.

Useljenje za brucoše je 1. listopada 2019. godine (utorak) od 7,30-15,30 sati.

Stariji studenti mogu useliti u rujnu te obavezno moraju javiti datum kada planiraju useliti, sukladno čl. 3. Pravilnika o domskom redu i uvjetima boravka studenata u Studentskom domu Čakovec.

Za studente koji ne usele do 1. listopada do 15,30 sati, a o razlozima ne obavijeste Voditeljicu Centra za studentski standard, smatrati će se da su odustali od svog prava na smještaj u studentski dom, a na njihovo mjesto smjestiti će se student prvi po broju bodova. Molimo studente koji su iz bilo kojeg razloga odustali od smještaja u dom da se što prije jave kako bismo na vrijeme mogli obavijestiti studente ispod crte.

Sobe se dodjeljuju prema broju bodova te ostalim kriterijima navedenim u Pravilniku o domskom redu i uvjetima boravka studenata u Studentskom domu Čakovec (ovisno da li je student u natječajnoj dokumentaciji dostavio Izjavu da ne želi sobu s najnižom cijenom smještaja – vrijedi za studente koji su ostvarili bodove na temelju prihoda).

Raspored po sobama biti će poslan svim kandidatima mailom. Preseljenje iz sobe u sobu tijekom akademske godine odobriti će se  uz uvjet da student sam pronađe zamjenu, a da se preseljenjem ne poremete odnosi utvrđeni kapacitetima.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u u Studentskom domu Čakovec, mogu rezervirati sobu  za akademsku godinu nakon objave konačne rang liste samo ako su u prethodnoj godini bili smješteni u toj sobi te ako po broju bodova imaju pravo na tu sobu, odnosno ako se dotadašnji drugi stanari tome ne protive.

Studenti mogu donjeti svoju krevetninu ili koristiti domsku koja se mjenja svaka dva tjedna.

Glačala, kuhala, rešoi te ostala električna trošila nisu dozvoljena u sobama. Studenti mogu koristiti čajnu kuhinju, praonicu rublja (uz naknadu), glačalo, usisivač te ostale uređaje koji su na raspolaganju u domu.

Molimo studente da prije prije useljenja još jednom pročitaju Pravilnik o domskom redu i uvjetima boravka studenata u Studentskom domu Čakovec.